The Rock Restaurant Zanzibar

V životě jsou místa, která si dokážete jen představit. Místa, která jsou tak fantastická, že stěží uvěříte, že existují. A jedním takovým místem je The Rock Restaurant na Zanzibaru.

„The Rock Restaurant“ je vyhlášená a jedinečná restaurace na Zanzibaru. Nachází se na skále v Indickém oceánu, hned vedle pláže Michanvi Pingwe na jihovýchodním pobřeží. Restaurace je známá zejména pro své nádherné panoramatické výhledy na oceán a dechberoucí prostředí.

Jak se tam dostat?

Hosté se mohou do restaurace dostat lodí během přílivu nebo procházkou po kamenité cestě během odlivu. Zážitek v The Rock umocňuje úžasné okolí a skutečnost, že stojí osamoceně na skále, díky čemuž je oblíbeným cílem jak turistů, tak místních.

K dispozici je terasa pod širým nebem, která v noci nabízí romantiku pod africkými hvězdami, ve dne oblohu s panoramatickým výhledem na moře. Podnik má kapacitu asi čtyřicet pět hostů a otevírá vždy na oběd a večeři. Pohled z oken nebo terasy vám bude brát dech a navíc si vychutnáte skvělé jídlo tvořené převážně čerstvými úlovky z moře.

Tato restaurace se stala ikonou Zanzibaru.

Naše doporučení: Zarezervujte si svá místa včas

 

The Rock Zanzibar tým
The Rock Zanzibar tým