Je to jako sen. Kráčíte v bílém po boku svého milovaného, vaše stopy v bílém písku smývají vlny Indického oceánu. Slunce se sklání k západu a vzduch voní vanilkou. Před vámi stojí oltář zdobený tropickými květinami… Zní to jako pohádka? Trochu ano, ale dnes už to nemusí být jen sen. Svatba v exotice už není nic výjimečného a už vůbec nic složitého. Máte-li svou vysněnou představu, pomůžeme vám ji zrealizovat.

Co je třeba si promyslet a předem vědět:

Destinace

Ano, je třeba si vybrat, kde se vaše vysněná svatba uskuteční. A nebude to jednoduché 😊 Budou to Seychely, Mauricius nebo Maledivy? Všechny ostrovy v Indickém oceánu jsou nádhernými tropickými ráji, které jsou jako stvořené pro svatby a líbánky. Úžasné pláže s bělostným pískem, omývaným průzračnou tyrkysovou vodou oceánu. Hotely se svatebními apartmány a perfektním servisem. Místní svatební koordinátoři, kteří obřad připraví přesně podle vašich přání. Nebo je vaším snem vdát se na některém z mystických míst Bali nebo Srí Lanky? Na pláži nebo někde v blízkosti tajuplných chrámů? I tady jsou hotely a vstřícní zaměstnanci, kteří jsou připraveni splnit všechna vaše přání. Možná máte vybráno. Pokud ještě váháte, projděte si třeba fotografie na našem webu nebo videa na našem Youtube. Uvidíte, která s těchto krásných destinací vás zaujme nejvíce.

Seychely, svatba v exotice, pláž

Legalizace

Jsou sňatky v těchto zemích právoplatné v České republice? Ano, kromě Malediv (tam jsou platné jen pro osoby muslimského vyznání). Na Seychelách a Mauriciu je legalizace jednodušší, na Bali a Srí Lance je sňatek spojený s trochu větším papírováním. A na Maledivách můžete mít neformální svatbu, kterou poté zlegalizujete sňatkem na radnici v Česku. Prostě, ať už si vyberete jakoukoli destinaci, vaší svatbě nestojí nic v cestě. Budete potřebovat dokumenty, které jsou nutné i pro sňatek u nás, jen je třeba je nechat úředně přeložit do angličtiny či francouzštiny. A v případě Bali a Srí Lanky tzv. superlegalizaci. S veškerým zařizováním na úřadech vám samozřejmě pomůžeme.

Jazyk obřadu

V češtině to nebude, to je jasné. Úředním jazykem Seychel je angličtina a francouzština, Mauricia a Malediv angličtina. Na Bali a Srí Lance pak jsou to trochu exotičtější jazyky jako balijština nebo sinhálština. A v těchto jazycích probíhají i obřady. Ale i v případě, že těmito jazyky nevládnete, existuje řešení – zařídíme vám tlumočníka. Ten s vámi bude v případě potřeby nejen během obřadu, ale také na příslušných úřadech.

Svatba i svatební cesta

Výhodou sňatku v exotické destinaci je, že získáte dvě krásné věci najednou 😊. Romantický svatební den a zároveň neméně romantické líbánky. Do exotických destinací se nejezdí na víkend, takže naplánujeme-li obřad na začátku vaší dovolené, zbude ještě spousta času na romantický pobyt s vaším – už – manželem nebo manželkou. Všechny hotely, které pro svatby doporučujeme, mají tzv. líbánkové apartmá, kde si nerušeně můžete užívat jeden druhého.

Kolik to bude stát?

Ano, cena je u svatby vždycky důležitá, ať už ji máte v Česku nebo v tropech. Jen po nás nechtějte, abychom sem přidali tabulku s rozpočty. Ani u nás doma není jedna svatba stejná jako druhá, a to samé – možná ve větší míře – platí i o sňatku v exotice. Každý má jiné představy a také jiné požadavky. Proto je naše cena vždy individuální, na míru. Určuje ji výběr destinace, hotelu a svatebního balíčku, cena letenky a také počet osob a datum sňatku. To vše se do rozpočtu promítá. Ale chápeme, že potřebujete alespoň nějakou představu, proto jsme pro vás spočítali svatební balíčky u několika hotelů. Stačí, když nám pošlete nezávaznou poptávku a my vám vše propočítáme. A pak o tom můžeme diskutovat a upravovat 😊.

Na nás se zkrátka můžete spolehnout. Destinace i hotely velmi dobře známe a spolu s vámi vybereme ten nejkomfortnější hotel s tou nejkrásnější pláží. I s rozpočtem si díky znalosti prostředí a lidí poradíme. Na vás už bude jen se šťastně vdát či oženit a prožít svůj život v klidu a pohodě po boku svého vyvoleného…