Elixír tours je specialista na pohádkové Seychely, okouzlující Mauricius, rajské Maledivy, mystické Bali, čarokrásnou Srí Lanku a další destinace v Indickém oceánu.

Zdá se vám představa dovolené na SeycheláchMauriciu či Maledivách jako pouhý sen? Pomůžeme Vám ho proměnit ve skutečnost! Našim klientům chceme dopřát luxusní dovolenou, přesně podle jejich představ, za nejnižší možnou cenu. Díky osobním zkušenostem zaručujeme výbornou znalost všech nabízených destinací, hotelů, přírody, památek i sportovních aktivit. O Vaši dovolenou se tak postaráme do nejmenších detailů. Nejen, že nebudete muset sami nic zařizovat v neznámém prostředí, ale díky cestám, které travel agentky absolvovaly, víme i o nejnižších cenách. Vydejte se s námi na rodinnou dovolenou, dovolenou ve dvou nebo ve skupině, svatební cestu či si nechte zorganizovat přímo svatební den „provoněný vanilkou“ na těch nejromantičtějších místech… Dovolená s Elixír tours? To je dovolená bez starostí a s nejnižší možnou cenou při zachování kvality služeb a pro-klientskou linkou 24 hodin denně.

Elixír tours s.r.o je renomovaná cestovní kancelář, která již třináctým rokem podniká v oblasti cestovního ruchu a fitness aktivit pro ženy. Specializujeme se na individuální zájezdy do exotiky, svatby na exotických plážích a skupinové zájezdy se cvičením pilates, jogy a dalšími zážitky

Cestovní kancelář Elixír tours s.r.o. má řádně uzavřeno pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře u ERV.

U ERV má také uzavřeno nepovinné pojištění profesní odpovědnosti za škodu pro pořadatele zájezdů.

Jsme také členy AČCKA – Asociace českých cestovních kanceláří a agentur.

Elixír tours – užívejte plnými doušky. S námi nemusíte sny pouze snít, s námi je můžete žít! Těšíme se na Vás. Váš Elixír tours.