Pánové, chce se vaše partnerka koupat v průzračném tyrkysově modrém Indickém oceánu? Chce chodit po bílém písku málo navštěvovaných pláží a chytat bronz? Splňte jí její přání a vyrazte do tropického ráje – na Seychely. I když vás třeba koupání a opalování příliš nebaví, nudit se tu určitě nebudete. Kromě potápění či šnorchlování si tu užijete ještě jednu aktivitu – golf.

Golf na Seychelách – to je snové golfové hřiště Lemuria u hotelu Constance Lemuria na ostrově Praslin. Luxusní hotelový komplex Constance Lemuria naplní všechny vaše představy o úžasné exotické dovolené s prvotřídním servisem. Leží u tří nádherných pláží. Jedna z nich, Anse Georgette, je řazena mezi nejkrásnější pláže na světě.

Ale zpátky ke golfu. Luxusní golfové prázdniny v Indickém oceánu
Tři 18 jamkové golfové hřiště s výjimečnými panoramaty
Výzva, která přesto uspokojíte, vyberte si z následujících možností:

Lokalita: Praslin, Seychely
Založeno v roce 2000
Architekt: Rodney Wright & Marc-Antoine Farry

Popis hřiště:

To první 18jamkové hřiště na Seychelách patří mezi ty nejkrásnější golfové resorty na světě. Hřiště je ohraničeno písečnými plážemi a jeho povrch se vine skrz tropickou vegetaci. Prvních 12 jamek se rozkládá téměř na rovinatém povrchu, avšak poté přichází zlom a hřiště se dostává na hustě zalesněné kopcovité krajiny, kde se místy nabízejí ohromující výhledy na okolní krajinu. Dominují zde vodní překážky, které se nevyskytují jen na 3 jamkách. Největším zážitkem bude pro golfisty jamka č. 15, kdy je potřeba přesného umístění míče na green, který je výškově situován o 50 metrů níže, než jsou odpaliště. Hra v tomto golfovém ráji bude pro každého hráče nezapomenutelným zážitkem.

Kurz

18-hole

Otevřeno v roce 2000. Design: Rodney Wright & Marc-Antoine Farry

Terén: Vodní nebezpečí

Délka : 5556 m, Par : 70

Golfové hřiště nabízí velkou výzvu všem hráčům, profesionálům i amatérům. Tento velkolepý výlet hraničí s očarujícími plážemi malého Kerlan Cove a Grand Kerlan Cove. Palmy, které dovolí, aby světlo přerušovaně přefiltrovalo, odřízlo prvních 12 otvorů. Od 13. jamky se trasa rozkládá nad strmými svahy hustě zalesněného kopce s úchvatnými výhledy.

Návštěvníci

18-hole

Návštěvníci jsou vítáni každý den.

Vybavení

Klubové vybavení

  • Clubhouse
  • Restaurace
  • Bar