Nedávno naše cestovní kancelář oslavila 11 let od svého vzniku. U této příležitosti jsme se zamysleli nad hlavními důvody, proč s námi naši klienti opakovaně rádi cestují 🙂

1. Specialisté na Indický oceán
➡️ Elixír tours již 12. rokem patří mezi nejlepší luxusní cestovní kanceláře zaměřené na exotické destinace, a to především Indický oceán a svatby na pláži.
➡️ Seychely, Mauricius, Maledivy – to je naše „Velká trojka“. K nim se postupně připojily Spojené arabské emiráty, Omán, Madagaskar, Reunion, Tanzanie se Zanzibarem, Qatar, Thajsko, Vietnam, Laos, Kostarika, Ekvádor a Galapágy, Jamajka…
➡️ S námi si užijou dovolenou plnými doušky manželské páry, rodiny s dětmi, zamilovaní a snoubenci, přátelé i ženy na cvičebních pobytech.

2. Osobně známe destinace i partnery
➡️ Zakládáme si na tom, že výborně známe všechny „naše“ destinace. Jezdíme na pravidelné inspekční cesty, navazujeme kontakty se spolehlivými, ověřenými místními agenturami a hotely.
➡️ Tomu odpovídá i velikost naší cestovní kanceláře – jsme střední firma ze stabilním zázemí, abychom stále dokázali znát dobře to, co nabízíme.

3. Pracujeme pro vás s cenou
➡️Vyjednáváme pro své klienty ty nejlepší ceny. Vždy se snažíme najít tu nejvýhodnější nabídku, aby vaše dovolená byla nejen plná zážitků, ale i cenově dostupná. Neustále sledujeme ceny na trhu, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší.
➡️ Díky naší znalosti prostředí si klienti pochvalují, že s námi šetří nejen svůj čas, ale i peníze. Z dovolené se vracejí spokojeni, protože dostávají to, co jim bylo přislíbeno.

4. Jsme tu pro Vás 24/7
➡️Můžete se na nás spolehnout 24 hodin 7 dní v týdnu.
➡️ S našimi partnery v destinacích jsme v kontaktu i přes Whatsapp, abychom takto dohlíželi na nerušený průběh Vaší dovolené. 

Naším posláním je připravit Vám dovolenou, která vám přinese zasloužený odpočinek, zastavení se v rychlém běhu života, uvědomění si, co je pro Vás OPRAVDU DŮLEŽITÉ: obejmout své nejdražší, načerpat energii a věnovat se sobě a svému zdraví.